Meniu
Social media
Informatii de contact
Address

Str. Grigore Plesoianu, Nr.11H, Jud. Dolj, Mun. Craiova

Email

office.cresong@gmail.com

Phone

+40 351 413 308

Articole

 • PYD

  PYD

  Positive Youth Development extinde rezultatele bune ale SPARK si seriei H.O.P.E.S., fiind un follow-up la pilotarea metodologiei utilizate de voluntarii internaționali pentru a îmbunătăți standardul de viață și oportunitățile pentru tinerii cu deficiente. 

  Mai mult...

 • SPARK

  SPARK

  SPARK

  Obiective

  SPARK (Supporting Participation through Knowledge) a stabilit, drept obiectiv operational, consolidarea si extinderea implementarii programelor de practica voluntara in domeniul incluziunii sociale, ca raspuns la nevoia de a contribui la scaderea nivelului de excluziune sociala si la cresterea gradului de incluziune a copiilor cu dizabilitati din institutiile sociale. 

  Mai mult...

 • Model EU

  Model EU

  Model EU

   

  Obiectivul general al proiectului a fost acela de a pregati si implementa o simulare a functionarii institutiilor UE, in special a Parlamentului European, in vederea cresterii nivelului de constientizare despre UE si principiile sale, precum si asupra ceteniei active si participarii civice, atât in rândul voluntarilor, cat si in rândul beneficiarilor.

  Mai mult...

 • Global Village

  Global Village

   

  Obiectivul General al proiectului este acela de a combate discriminarea, xenofobia, stereotipurile, precum si stimularea intelegerii mutuale si a tolerantei, atat pentru grupul tinta, cat si pentru voluntari, prin cresterea gradului de constientizare despre alte culturi, invatare interculturala si metode ce faciliteaza descoperirea culturala.

  Mai mult...

 • Get Involved

  Get Involved

  Obiective:

  Get Involved! si-a propus sa dezvolte activități non-formale, care cresc nivelul de cetățenie europeană activă și angajamentul civic, atât pentru tinerii din liceele din Craiova, cat și pentru echipa internationala de voluntari, contribuind în același timp la dezvoltarea lor personală și profesională.
  Voluntarii proiectului au fost direct implicați în planificarea, organizarea și punerea în aplicare a activităților non-formale în instituțiile de învățământ din municipiul Craiova, activități îndreptate spre realizarea obiectivelor proiectului.

  Mai mult...

 • HOPES I

  HOPES I

     Obiectivul general al proiectului a fost de a promova incluziunea socială, solidaritatea, conștientizarea socială și toleranță fata de tinerii cu oportunitati reduse, contribuind, de asemenea, la dezvoltarea personală și profesională și la procesul de învățare pe tot parcursul vieții, atât pentru grupul țintă, cât și pentru voluntari, prin programe de activitati non-formale.

  Mai mult...

 • HOPES II

  HOPES II

  Obiectivul Proiectului

  Creșterea gradului de incluziune socială și toleranță față de tinerii cu mai puține oportunități prin programe de educație non-formală, care ridică nivelul lor de încredere de sine, autonomie, creativitate si capacitate de integrare, oferind un mediu de învățare care contribuie la dezvoltarea personală și profesională.

  Mai mult...